Wij bieden de beste buikdanseressen in Nederland!

Buikdans agency OASE steekt de traditionele Oosterse dans in een nieuw jasje. Buikdans gaat normaliter hand in hand met Arabische muziek en is veelvoorkomend op Arabische bruiloften of andere Arabische feestelijke aangelegenheden.

Adrijana Beumer (oprichtster, choreograaf en buikdanseres) wil met OASE ook aan het niet-Oosterse publiek laten zien dat buikdans een prachtige, krachtige, sensuele en indrukwekkende dans is. Adrijana zelf heeft al meer dan 10 jaar ervaring en weet alle ins and outs van buikdans. OASE koppelt de traditionele dansstijl aan andere muziekstijlen zoals bijvoorbeeld hiphop, house en uk bass. Hiermee wordt aangetoond dat traditioneel en modern op een prachtige manier hand in hand samen kunnen gaan.

Doordat de danseressen een brede dansachtergrond hebben, geven zij het buikdansen een unieke twist. De welbekende buikdansmoves worden aangevuld met bewegingen uit de Argentijnse ‘Tango’, Tahitiaanse ‘Ori Tahiti’, Indiaase ‘Bollywood’ en invloeden vanuit de Urban dans cultuur. Met deze Fusion stijl tracht OASE het imago van buikdans te moderniseren, waardoor dit uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld entertainment op internationale als nationale festivals. Onze primeur is op VALTIFEST (9/9/2017), waar OASE met zes prachtige danseressen het hoofd van de festivalbezoekers letterlijk in de wolken bracht. Bekijk de video!

Onze dans agency verzorgt natuurlijk ook traditionele buikdansoptredens voor feesten en evenementen door professionele buikdanseressen door heel Nederland. Wij hebben ruim ervaren buikdanseressen beschikbaar in de randstad (regio Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) en in Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Overijssel.

Wij verheugen ons op een verrijkende samenwerking met jou!